• facebook
  • sns04
  • twitter
  • linkedin
Kāhea iā mākou: + 86-838-3330627 / + 86-13568272752
ʻaoʻao_head_bg

ʻO D&F Uila: ʻO kāu hale kūʻai hoʻokahi no nā pepa i hoʻoheheʻe ʻia ma GPO-3

ʻO Sichuan D&F Electric Co., Ltd. (D&F) kahi ʻoihana ʻano hale hana kūikawā i ka hana maʻamau o nā paneli i hoʻoheheʻe ʻia GPO-3.ʻO ke keʻena poʻo ma Deyang, Sichuan, ʻo D&F ke poʻo o ka ʻoihana uila mai kona hoʻokumu ʻana i ka makahiki 2005.

GPO-3 molded board, also known as UPGM203 and DF370A, is made of alkali-free glass mot impregnated with unsaturated polyester resin, then molded under high pressure and high temperature.ʻO ka hopena he huahana lōʻihi loa me ka ikaika mechanical maikaʻi loa, nā waiwai dielectric, ka hoʻopaʻa ʻana a me ke kūpaʻa arc.

ʻO D&F's GPO-3 molded sheets he UL certification a ua hala i ka ho'āʻo koʻikoʻi no ka REACH a me RoHS.ʻO ka hoʻokō ʻana o ka ʻoihana i ka maikaʻi e hōʻoia i kāna huahana e hoʻokō i nā kūlana IEC a me NEMA no nā mea insulation uila.

Ma D&F, hiki i nā mea kūʻai ke manaʻo e loaʻa nā hoʻonā i kūpono i kā lākou pono kikoʻī.E hana pū ana ka hui loea o ka hui me nā mea kūʻai aku e hoʻomaopopo i ko lākou mau pono kūikawā a hāʻawi i nā ʻōlelo aʻoaʻo huahana kūpono loa.

Hoʻohui, hāʻawi ʻo D&F i nā koho maʻalahi i ka nui o ka huahana, ka mānoanoa a me ke kala.Hoʻolako ʻia ka hale hana hou o ka hui me nā mīkini a me ka hana hana hou, e hiki ai iā lākou ke hoʻopuka i nā huahana kiʻekiʻe i loko o nā manawa alakaʻi pōkole.

No nā mea kūʻai e koi ana i nā lawelawe prototyping a i ʻole nā ​​​​lawelawe laʻana, hāʻawi ʻo D&F i kēia mau koho e hōʻoia i ka hopena o ka huahana i ko lākou mau manaʻo.Hoʻolako maikaʻi ʻia ka hui hoʻomohala o ka hui no ka mālama ʻana i nā hoʻolālā paʻakikī a hoʻokō i nā hiʻohiʻona o nā mea kūʻai aku i ke ola.

D&F's GPO-3 Molded Panels are versatile and hiki ke hoʻohana i nā ʻano noi like ʻole me nā switchboards, transformers, electric motors and distribution cabinets.He kūpono no ka hoʻohana ʻana i loko a me waho, kūpono kēia huahana no ka insulation uila i nā wahi paʻakikī.

Ma waho aʻe o ka GPO-3 (UPGM203) pepa insulation, ua loaʻa iā D&F ʻelua mau papa hana mīkini CNC kūikawā i hoʻolako ʻia me nā mea hana machining kiʻekiʻe ma mua o 120.No laila hiki iā D&F ke hāʻawi i nā ʻano ʻāpana insulation maʻamau i hana ʻia mai GPO-3 a me EPGC insulation board, e ka ʻenehana machining CNC.

Hiki i nā mea kūʻai aku ke koho iā D&F i kā lākou mea hoʻolako ke manaʻo i kahi ʻike paʻa ʻole mai ka hoʻomaka a hiki i ka pau.Hāʻawi ka hui i ke kākoʻo logistic hilinaʻi a me ka manawa e hōʻoia i ka hāʻawi ʻia ʻana o nā huahana i ka manawa a me ke kūlana maikaʻi.

I ka hopena, inā ʻoe e ʻimi nei i kahi mea hoʻolako hilinaʻi o ka GPO-3 Molded Sheets, ʻo D&F Electric kāu koho maikaʻi loa.ʻO ka hoʻokō ʻana o ka ʻoihana i ka maikaʻi, ka maʻalahi a me ka hana maʻamau e hōʻoia i ka hoʻokō pono ʻana i kāu mau pono a me kou ʻoluʻolu.E hilinaʻi i ka poʻe loea ma D&F Electric e hāʻawi i ka huahana maikaʻi loa no kāu mau pono insulation uila.

Title D&F Uila Kou hale kūʻai hoʻokahi no nā pepa i hoʻoheheʻe ʻia ma GPO-3 (1)
Title D&F Uila Kou hale kūʻai hoʻokahi no nā pepa i hoʻoheheʻe ʻia ma GPO-3 (2)
Title D&F Uila Kou hale kūʻai hoʻokahi no nā pepa i hoʻoheheʻe ʻia ma GPO-3 (3)

Ka manawa hoʻouna: Mar-29-2023